Serviciile noastre

CONSULTANȚĂ, MĂSURĂTORI, PROIECTARE 2D/3D, TRANSPORT ȘI MONTAJ, SI GARANȚIE

Serviciile noastre

CONSULTANȚĂ

Știm cât de importantă este noua ta bucătărie pentru tine și familia ta. De aceea credem că a o cumpăra trebuie să se fie o experiență plăcută, entuziasmantă, lipsită de stres. Acesta este motivul pentru care suntem aici: consideră că intri într-un atelier, unde vei fi ajutat și ghidat pe întregul parcurs.

Începem cu nevoile și așteptările tale. Ele ne vor direcționa către caracteristicile viitoarei bucătării. 

MĂSURĂTORI

Expertul nostru poate face o vizită la tine, ocazie cu care vei împărtăși la fața locului viziunea, iar noi vom înțelege corect spațiul, necesarul și așteptările tale.

Este un pas important, din mai multe motive, de la alegerea designului potrivit casei tale și până la mici detalii funcționale și dimensionale care pot afecta întregul rezultat.

PROIECTARE 2D/3D

Vom trece apoi la proiectarea propriu-zisă a noii tale bucătării, într-un format tridimensional, pentru a putea înțelege și aprecia corect cum va arăta mobilierul.

Împreună, vom face ajustările finale și vom stabili toate detaliile comenzii care va merge în producție.

TRANSPORT ȘI MONTAJ

Te vom ține la curent cu evoluția comenzii și momentul livrării. Mobilierul va fi transportat la locul punerii în operă, în condițiile de siguranță impuse de fabricant.

Montajul se va realiza sub supravegherea unui consultant Teletec, astfel încât tu să intri în posesia noii tale bucătării cu zâmbetul pe buze.

Contacteaza-ne

GDPR

13 + 5 =

Bucatarii Germane

Bucatarii de calitate germana la cele mai ridicate standarde. Made in Germany. germany

Modelele de bucatarii Nobilia sunt construite inteligent, sunt finisate cu precizie înaltă și îmbină foarte bine funcționalitatea cu un design atractiv.

Va așteptăm in showroom-ul nostru din magazinul TELETEC din Reghin!

© 2019 BucatariiGermane

SOCIAL MEDIA