Termeni si conditii

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare pentru site-ul www.bucatariigermane.ro , in continuare numit “Bucatarii Germane”.

Site-ul Bucatarii Germane este operat de societatea  SC Teletec SRL, cu sediul in Reghin , str. Garii 18, jud. Mures inregistrata sub nr. J-26/525/2001 si avand CUI fiscal RO14063769. Utilizarea site-ului  bucatariigermane.ro , incluzand accesul si navigarea constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului bucatariigermane  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza,  denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment (in continuare “Termeni si conditii”).

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi folosit, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial, care depaseste sfera copiei private reglementate de lege, sau pentru vanzare, ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor.

Accesand site-ul bucatariigermane  Utilizatorii recunosc necesitatea masurilor de protectie si se obliga sa nu afecteze si sa nu interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, ori copierea unui continut, sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului, sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Utilizatorul care se decide sa achizitioneze un produs, s-a documentat privitor la acel produs prin vizitarea paginii fabricantului si se prezuma ca a verificat specificatiile produsului si s-a asigurat ca se potriveste scopului sau si ca este compatibil cu conditiile in care-l va folosi, inainte de a-l cumpara. Raspunderea pentru datele privind produsele, caracteristicile lor tehnice si functionale, modul de folosinta si garantiile in exploatare revine exclusiv fabricantilor acelor produse. Raporturile comerciale dintre cumparator si Bucatariigermane sunt reglementate legal prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului 134/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionisti.

Administratorul site-ului Bucatariigermane  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor, modificate de catre producator fara preaviz, sau viciate de erori de operare). La fel, fotografiiile au caracter informativ si pot arata accesorii care nu sunt continute in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului, poate fi necesara crearea unui cont personal. Din acest moment, Utilizatorul  isi  asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului astfel creat pe site si, totodata, se obliga sa-si protejeze datele de acces personale, indeosebi parola contului, impotriva folosirii lor neautorizate. In cazul in care securitatea contului detinut de un Utilizator pe acest site este compromisa, Utilizatorul se obliga sa-l informeze imediat pe administratorul site-ului.

Site-ul Bucatariigermane  nu este responsabil pentru daunele care sunt cauzate oricarui Utilizator, sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului acestuia.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Bucatariigermane , Utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile si orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre cel dintai si administratorul site-ului Bucatariigermane , sau asociatii /partenerii /afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale dispute, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului Bucatariigermane  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. In consecinta, nu raspunde pentru eventuale inconveniente, ori prejudicii urmare nefunctionarii site-ului, ori imposibilitatii de accesare a vreunui link publicat pe site.

Pentru intrebari si clarificari in legatura cu termenii si conditiile de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat din sectiunea de contact, sau la adresa de email  office@teletec.ro

Bucatarii Germane

Bucatarii de calitate germana la cele mai ridicate standarde. Made in Germany. germany

Modelele de bucatarii Nobilia sunt construite inteligent, sunt finisate cu precizie înaltă și îmbină foarte bine funcționalitatea cu un design atractiv.

Va așteptăm in showroom-ul nostru din magazinul TELETEC din Reghin!

© 2019 BucatariiGermane

SOCIAL MEDIA